Instituto Português do Desporto e Juventude

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19  a  23  Novembro

 

 19  Novembro  (2.ª feira)

Canja de Arroz(3)(4)(6)(7)(9)
 Chicken Soup with rice(3)(4)(6)(7)(9)/span>
Filetes à Orly(1)(3)(4)(7) c/ arroz de tomate(7)
 Fried FishFillets(1)(3)(4)(7) with tomato rice(7)
Ervilhas Guisadas c/ Carne de Porco e Ovo Escalfado(1)(3)(6)(7)(12)
 Peas Stew with Pork Meat and Poached Egg(1)(3)(6)(7)(12)
Rojões à Transmontana(1)(6)(7)(12)(13)
 Fried Pork Meat in Pepper Sauce(1)(6)(7)(12)(13)
Crepes de Marisco Gratinados(1)(2)(3)(4)(6)(7)(12) c/ arroz(7)
 Roasted Seaf Food Crepes(1)(2)(3)(4)(6)(7)(12) with rice(7)

 

20  Novembro  (3.ª feira)

Feijão c/ Lombardo
 Beans Soup with Savoy Cabbage
Badejo no Forno à Padeiro(1)(4) c/ batata assada
 Roasted Whiting in Oven with roasted potato(1)(4) 
Almôndegas à Alsaciana(1)(6)(9)(10)(12) c/ arroz branco(7)
 Meat Balls Wrapped in Savoy Cabbage and Stewed in Tomato Sauce(1)(6)(9)(10)(12) with rice(7)
Bifinhos de Frango Grelhados c/ arroz de cenoura(7) e brócolos cozidos
 Grilled Chicken Steaks  with carrot rice(7) and boiled broccoli
Tortilha à Espanhola(1)(3)(6)(7)(12)
 Spanish Tortilla(1)(3)(6)(7)(12)

 

21  Novembro  (4ª feira)

Creme de Legumes c/ Feijão Verde
  Vegetables Cream with Green Beans
Carapau Grelhado c/ Molho à Espanhola(1)(4)(12), batata cozida
 Grilled Horse Mackerel with Spanish Sauce(1)(4)(12), boiled potato
Cozido à Portuguesa(1)(6)(7)(12)
  Portuguese Boiled Casserole with Mixed Meats, Farinheira, Smoked Pork Sausage, Beans, Potato, Rice and Vegetables(1)(6)(7)(12)
Empadão de Carne(1)(6)(7)(12)(13)
 Shepperd’s Pie(1)(6)(7)(12)(13)
Pizza à Moda do Chefe(1)(2)(3)(4)(6)(7)(10)(12)
 Chef’s Pizza(1)(2)(3)(4)(6)(7)(10)(12)

 

22  Novembro  (5.ª feira)

Creme de Alho Francês(9)
 Leek Cream(9)
Lasanha de Atum(1)(3)(4)(7)
 Tuna Lasagna(1)(3)(4)(7)
Coq au Vin(1)(12) c/ arroz(7) e esparregado(1)(7)(12)
 Chicken Stew in Wine “Coq au Vin”(1)(12) with rice(7) and spinach purée(1)(7)(9)(12)
Panadinhos à Milanesa(1)(3)
 Breaded Steaks(1)(3)
Peixe Grelhado(4) c/ batata e legumes
Grilled Fish(4) with potato and vegetables

 

23  Novembro  (6.ª feira)

Caldo Verde(1)(6)(7)(12)
  Cabbage Soup “Caldo Verde”(1)(6)(7)(12)
Bacalhau à Gabriela (lascado c/ grão, broa, espinafres)(1)(4)(9)
  Roasted Chipped Codfish with Grain, Maize Bread and Spinach(1)(4)(9)
Alheira(1) c/ Ovo(3) e legumes salteados(9)
 Fried Alheira(1) with Fried Egg(3) and sautéed vegetables(9)
Perna de Porco Assada c/ Castanhas e Alecrim(1)(12) , arroz escuro(7)
 Roasted Pork Leg with Chestnuts and Rosemary(1)(12) , “dark” rice (fried)(7)
Feijão Estufado c/ Legumes (cenoura, milho, lombardo)(12) , arroz(7)
 Beans Stew with Vegetables (carrot, maize, savoy cabbage)(12) , rice(7)

 

Alergénios: (1) Cerais c/ Glúten; (2) Crustáceos; (3) Ovo; (4) Peixe; (5) Amendoim; (6) Soja; (7) Leite; (8) Frutos de Casca Rija; (9) Aipo; (10) Mostarda; (11) Sésamo; (12) Sulfitos; (13) Tremoço; (14) Moluscos

Allergens: (1) Cereals with Gluten; (2) Crustaceans; (3) Egg; (4) Fish; (5) Peanuts; (6) Soybeans; (7) Milk; (8) Nuts; (9) Celery; (10) Mustard; (11) Sesame seeds; (12) Sulphites; (13) Lupins; (14) Mollusc

Dada a possibilidade de haver variantes nos ingredientes utilizados na confeção, consulte o responsável da unidade para mais informações relativas aos alergénios.

Given the possibility of any components of the meal could have remnants of any allergens and variants of the ingredients used in manufacture, please adviced with the Canteen Manager for more information on allergens.