Instituto Português do Desporto e Juventude

1_pcfd2011_ica_fotosite_28abril19   a  23  Abril

 

19  Abril (2.ª feira)

do Dia(9)
  Daily Soup(9)
Filetes de Pescada Dourados(1)(3)(4)(6)(7)(8)(14) c/ arroz de tomate
  Golden Hake Fillets(1)(3)(4)(6)(7)(8)(14) with tomato rice
Vitela Guisada à Primaveril(12) c/ massa fusilli salteada(1)(3)
  Primaveril stewed veal(12) with sautéed fusilli pasta(1)(3)

 

20  Abril (3.ª feira)

do Dia(9)
Daily Soup(9)
Pescada à Zé do Pipo (c/ puré de batata)(1)(3)(4)(6)(7)(8)(10)(12)(13)
Hake with mashed potatoes(1)(3)(4)(6)(7)(8)(10)(12)(13)
Feijoada à Transmontana(1)(2)(3)(4)(6)(7)(9)(10)(12)
Black beans with pork, beef, sausages, manioc flour, green broth, orange(1)(2)(3)(4)(6)(7)(9)(10)(12)

 

21  Abril (4.ª feira)

do Dia(9)
  Daily Soup(9)
Tintureira de Coentrada(1)(4)(6)(9)(10)(12)(14) c/ batata e legumes cozidos
Coriander Dye(1)(4)(6)(9)(10)(12)(14) with boiled potatoes and vegetables
Rolo de Carne no Forno(1)(3)(6)(7)(9)(10)(12) c/ arroz e legumes cozidos
Meatloaf in the Oven(1)(3)(6)(7)(9)(10)(12) with rice and cooked vegetables

 

22  Abril (5.ª feira)

do Dia(9)
  Daily Soup(9)
Tiras de Pota Salteadas c/ Alho e Coentros(6)(9)(10)(12)(14), batata a murro
  Sauteed Pota Strips with garlic and coriander(6)(9)(10)(12)(14), potatoes
Frango de Fricassé (c/ gema de ovo, sumo de limão)(1)(2)(3)(4)(6)(7)(9)(10)(12), arroz de sultanas(5)(8)(12)
Chicken (with egg yolk, lemon juice)(1)(2)(3)(4)(6)(7)(9)(10)(12), sultanas rice(5)(8 )(12)

 

23  Abril  (6.ª feira)

do Dia(9)
Daily Soup(9)
Lasanha de Salmão e Espinafres(1)(3)(4)(7)(9)(12)(14)
Salmon and Spinach Lasagna(1)(3)(4)(7)(9)(12)(14)
Alheira no Forno(1) c/ ovo estrelado(3), arroz e batata frita
  Alheira in the Oven(1) with fried egg(3), rice and french fries

 

Alergénios: (1) Cereais c/ Glúten; (2) Crustáceos; (3) Ovo; (4) Peixe; (5) Amendoim; (6) Soja; (7) Leite; (8) Frutos de Casca Rija; (9) Aipo; (10) Mostarda; (11) Sésamo; (12) Sulfitos; (13) Tremoço; (14) Moluscos

Allergens: (1) Cereals with Gluten; (2) Crustaceans; (3) Egg; (4) Fish; (5) Peanuts; (6) Soybeans; (7) Milk; (8) Nuts; (9) Celery; (10) Mustard; (11) Sesame seeds; (12) Sulphites; (13) Lupins; (14) Mollusc

Dada a possibilidade de haver variantes nos ingredientes utilizados na confeção, consulte o responsável da unidade para mais informações relativas aos alergénios.

Given the possibility of any components of the meal could have remnants of any allergens and variants of the ingredients used in manufacture, please adviced with the Canteen Manager for more information on allergens.