Lisboa Restaurante by ICA People & Food

1_pcfd2011_ica_fotosite_28abril

 18 a 22  Fevereiro

 

18  Fevereiro (2.ª feira)

Salmão no Forno(1)(4)(12) c/ batatinha e legumes
  Roasted Salmon in oven(1)(4)(12) with potatoes and vegetables
Carne de Porco à Alentejana(7)(12)(14)
  Fried Pork Meat with Clams and Fried Potatoes(7)(12)(14)
Hambúrguer Grelhado(1)(6)(9)(10) c/ Molho Agridoce(1)(6)(9) e arroz(7)
  Grilled Hamburger(1)(6)(9)(10) with Sweet Sauce(1)(6)(9) and rice(7)
Ovos c/ Presunto(3)
  Scrambled Eggs(3)with Prosciutto

 

19  Fevereiro (3.ª feira)

Pescada Dourada(1)(3)(4)(7) c/ arroz de cenoura(7)
  Fried Hake in Batter(1)(3)(4)(7) with carrot rice(7)
Costeletas Grelhadas c/ batata frita e arroz(7)
  Grilled Chops with french fries and rice(7)
Frango Estufado c/ Cogumelos(1) e batatinha frita aos cubos
  Chicken Stew with Mushrooms(1) and fried potato
Ovos c/ Tomate(3)
  Scrambled Eggs with Tomato(3)

 

20  Fevereiro (4.ª feira)

Lombinhos de Peixe no Forno(1)(4) c/ batatinhas
 Roasted Fish Loins in Oven(1)(4)  with potatoes
Panadinhos(1)(3) c/ Molho de Tomate e esparguete(1)(3)
Breaded Steaks(1)(3) with Tomato Sauce and spaghetti(1)(3)
Escalopes de Frango GrelhadoS c/ arroz de cenoura(7)
  Grilled Chicken Cutlets with carrot rice(7)
Omeleta de Fiambre(1)(3)(6)(7)(12)
  Ham Omelette(1)(3)(6)(7)(12)

 

21  Fevereiro (5.ª feira)

Perca Grelhada(1)(4) c/ batata cozida e legumes
 Grilled Perch(1)(4)  with boiled potato and vegetables
Rôti de Porco(1) c/ batata e migas de feijão Frade(1)
Roasted Pork Roti(1)  with potato and fried breadcrumbs and Black-Eyed peas(1)
Salsichas em Lombardo(1)(6)(7)(12) c/ arroz de enchidos(1)(6)(7)(12)
Sausages Wrapped in Savoy Cabbage(1)(6)(7)(12)  with sausage rice(1)(6)(7)(12)
Ovos c/ Cogumelos(3)
  Scrambled Eggs with Mushrooms(3)

 

22  Fevereiro (6.ª feira)

Bacalhau à Brás(3)(4)(7)
  Sautéed Codfish with Eggs and Potatoes(3)(4)(7)
Escalopes de Vitela Grelhados c/ arroz de cenoura(7)
  Grilled Veal Cutlets with carrot rice(7)
Peito de Peru Corado(1) c/ massa espiral(1)(3) e cenourinhas
  Roasted Turkey Chest(1) with spiral noodles(1)(3)  and Baby carrots
Omeleta de Espargos(3)
  Asparagus Omelette(3)

 

Alergénios: (1) Cerais c/ Glúten; (2) Crustáceos; (3) Ovo; (4) Peixe; (5) Amendoim; (6) Soja; (7) Leite; (8) Frutos de Casca Rija; (9) Aipo; (10) Mostarda; (11) Sésamo; (12) Sulfitos; (13) Tremoço; (14) Moluscos

Allergens: (1) Cereals with Gluten; (2) Crustaceans; (3) Egg; (4) Fish; (5) Peanuts; (6) Soybeans; (7) Milk; (8) Nuts; (9) Celery; (10) Mustard; (11) Sesame seeds; (12) Sulphites; (13) Lupins; (14) Mollusc

Dada a possibilidade de haver variantes nos ingredientes utilizados na confeção, consulte o responsável da unidade para mais informações relativas aos alergénios.

Given the possibility of any components of the meal could have remnants of any allergens and variants of the ingredients used in manufacture, please adviced with the Canteen Manager for more information on allergens.