Instituto Português do Desporto e Juventude

1_pcfd2011_ica_fotosite_28abril29   Novembro  a  03  Dezembro

 

29  Novembro (2.ª feira)

do Dia(9)
Pataniscas de Moluscos(1)(2)(3)(4)(7)(14) c/ arroz de tomate(7)
Carne de Vaca Estufada à Primavera (c/ ervilhas e cenoura)(1)(12) c/ batatas cozidas

Daily Soup(9)
Clam Pataniscas(1)(2)(3)(4)(7)(14) with tomato rice(7)
Spring Stewed Beef (with peas and carrots)(1)(12) with boiled potatoes

 

30  Novembro (3.ª feira)

do Dia(9)
Pescada no Forno à Lagareiro (c/ alho, coentros e batata assada)(1)(2)(4)(12)(14)
Salsichas Frescas Enroladas em lombardo (estufadas c/ tomate e chouriço)(1)(3)(6)(7)(12) c/ arroz de manteiga(7)

Daily Soup(9)
Hake in the Oven à Lagareiro (with garlic, coriander and roasted potatoes)(1)(2)(4)(12)(14)
Fresh sausages wrapped in Lombard (stewed with/tomato and chorizo)(1)(3)(6)(7)(12) with butter rice(7)

 

01  Dezembro (4.ª feira)

FERIADO / HOLIDAY

 

02 Dezembro (5.ª feira)

do Dia(9)
Bacalhau c/ Broa (lascado com batata, broa e espinafres)(1)(2)(4)(9)(12)(14)
Coq au Vin (galo guisado c/ cogumelos, cebolinhas e vinho)(1)(6)(9)(10)(12) c/ Esparguete(1)(3)

Daily Soup(9)
Cod with bread (chipped with potatoes, bread and spinach)(1)(2)(4)(9)(12)(14)
Coq au Vin (rooster stew w/ mushrooms, spring onions and wine)(1)(6)(9)(10)(12) with Spaghetti(1)(3)

 

03  Dezembro  (6.ª feira)

do Dia(9)
Chaputa Frita(1)(2)(3)(4)(14) c/ açorda de ovas(1)(2)(3)(4)(14)
Feijoada à Portuguesa (c/ carne de porco, entrecosto, orelha, chispe, enchidos e legumes(1)(3)(6)(7)(12)

Daily Soup(9)
Fried Hat(1)(2)(3)(4)(14) with roe soup(1)(2)(3)(4)(14)
Portuguese Beans (with pork, ribs, ears, chispe, sausages and vegetables(1)(3)(6)(7)(12)

Alergénios: (1) Cereais c/ Glúten; (2) Crustáceos; (3) Ovo; (4) Peixe; (5) Amendoim; (6) Soja; (7) Leite; (8) Frutos de Casca Rija; (9) Aipo; (10) Mostarda; (11) Sésamo; (12) Sulfitos; (13) Tremoço; (14) Moluscos

Allergens: (1) Cereals with Gluten; (2) Crustaceans; (3) Egg; (4) Fish; (5) Peanuts; (6) Soybeans; (7) Milk; (8) Nuts; (9) Celery; (10) Mustard; (11) Sesame seeds; (12) Sulphites; (13) Lupins; (14) Mollusc

Dada a possibilidade de haver variantes nos ingredientes utilizados na confeção, consulte o responsável da unidade para mais informações relativas aos alergénios.

Given the possibility of any components of the meal could have remnants of any allergens and variants of the ingredients used in manufacture, please adviced with the Canteen Manager for more information on allergens.