Lisboa Restaurante by ICA People & Food

1_pcfd2011_ica_fotosite_28abril

29   Novembro  a  03  Dezembro

 

29  Novembro (2.ª feira)

Lasanha de Atum c/ Espinafres(1)(3)(4)(7)
Tuna Lasagna with Spinach(1)(3)(4)(7)
Carne de Porco à Alentejana(7)(12)(14)
Fried Pork Meat with Clams and Fried Potatoes(7)(12)(14)
Hambúrguer Grelhado(1)(6)(9)(10) c/ Molho Agridoce(1)(6)(9) e arroz(7)
Grilled Hamburger(1)(6)(9)(10) with Sweet Sauce(1)(6)(9) and rice(7)
Ovos c/ Presunto(3)
Scrambled Eggs(3) with Prosciutto

 

30  Novembro (3.ª feira)

Pescada Dourada(1)(3)(4)(7) c/ arroz de cenoura(7)
Fried Hake in Batter(1)(3)(4)(7) with carrot rice(7)
Costeletas Grelhadas(12) c/ arroz de feijão(1)(3)(6)(7)(12)
Grilled Chops(13) with bean rice (1)(3)(6)(7)(12)
Frango Estufado c/ Cogumelos(1) e batata frita aos cubos
Chicken Stew with Mushrooms(1) and fried potato cubes
Ovos c/ Tomate(3)
Scrambled Eggs with Tomato(3)

 

01  Dezembro  (4.ª feira)

FERIADO / HOLIDAY

 

02  Dezembro (5.ª feira)

Perca Grelhada(1)(4) c/ batata cozida e legumes
Grilled Perch(1)(4) with boiled potato and vegetables
Rôti de Porco(1) c/ batata e migas de feijão Frade(1)
Roasted Pork Roti(1) with potato and fried breadcrumbs and Black-Eyed peas(1)
Salsichas em Lombardo(1)(6)(7)(12) c/ arroz de enchidos(1)(6)(7)(12)
Sausages Wrapped in Savoy Cabbage(1)(6)(7)(12) with sausage rice(1)(6)(7)(12)
Ovos c/ Cogumelos(3)
Scrambled Eggs with Mushrooms(3)

 

03 Dezembro (6ª feira)

Bacalhau à Brás(3)(4)(7)
Sautéed Codfish with Eggs and Potatoes(3)(4)(7)
Escalopes de Vitela Grelhados c/ arroz de cenoura(7)
Grilled Veal Cutlets with carrot rice(7)
Peito de Peru Corado(1) c/ massa espiral(1)(3) e cenourinhas
Roasted Turkey Chest(1) with spiral noodles(1)(3) and Baby carrots
Omeleta de Espargos(3)
Asparagus Omelette(3)

 

 

Alergénios: (1) Cereais c/ Glúten; (2) Crustáceos; (3) Ovo; (4) Peixe; (5) Amendoim; (6) Soja; (7) Leite; (8) Frutos de Casca Rija; (9) Aipo; (10) Mostarda; (11) Sésamo; (12) Sulfitos; (13) Tremoço; (14) Moluscos

Allergens: (1)Cereals with Gluten; (2) Crustaceans; (3) Egg; (4) Fish; (5) Peanuts; (6) Soybeans; (7) Milk; (8) Nuts; (9) Celery; (10) Mustard; (11) Sesame seeds; (12) Sulphites; (13) Lupins; (14) Mollusc

Dada a possibilidade de haver variantes nos ingredientes utilizados na confeção, consulte o responsável da unidade para mais informações relativas aos alergénios.

Given the possibility of any components of the meal could have remnants of any allergens and variants of the ingredients used in manufacture, please adviced with the Canteen Manager for more information on allergens.